1H2010 Wrap Up


Pe 9.7.10

Ensimmäisen vuosipuoliskon yhteenvedon aika.

Reenikertoja kertyi yhteensä noin 110, eli keskimäärin 4 viikossa. Aikaa reeneihin kului ~126 tuntia ja tämä tekee 4h 40min per viikko.

Kilokaloreita paloi yhteensä 88000, keskimäärin 3265 viikossa. Ruokailtua tuli myös riittävästi, merkittävää painon alenemista ei tapahtunut.

Säännöllisin harrastus oli Hokutoryu Jujutsu 2-3 krt viikossa. Mahtavaa hommaa ja sopivasti haastetta varsinki tämmöselle rautakangelle.

Matkaa taittui 357km, tammikuussa pääasiassa hiihtoa ja helmikuusta eteenpäin juoksua, rullaluistelua tai maastopyöräilyä.

Cooperin testiä ei tullut 1H:lla juostua. En myöskään osallistunut varsinaisiin juoksutapahtumiin. Polarin sykemittarin kuntotesti antoi kuitenkin viimeisimmässä mittauksessa erinomaisen tuloksen ja muutenkin fiilis kunnon suhteen on ollut nousujohteinen.

Salireeni on jääny vuoden ekalla puoliskolla aika vähiin. Lihaskuntoa oon pitäny pääasiassa yllä punnerruksilla, kahvakuulalla ja leuanvedolla. Jujutsureeneissä tulee myös lihaskuntoa ylläpidettyä kohtuudella.

Ei hullumpi halffi kaiken kaikkiaan. Kakkospuoliskolla tavoitteena käydä juoksemassa pari kertaa numerolappu rinnassa ja muutenkin jatkaa jumppailua monipuolisesti. 100 punnerrusta jouluun mennessä?

0 Response to 1H2010 Wrap Up

Lähetä kommentti